Først i Bergen med rustfritt

Om bedriften

Produksjonsbedriften Karlsen & Sønn AS ble etablert i 1947 av Johan Karlsen. Sammen med sin far Trygve Karlsen etablerte de to avdelinger; Kobber og blikkenslagerforretning og Rustfri industri.

Stor på kobber og blikk

På 60-tallet og 70-tallet var blikkenslageravdelingen en av Norges største med over 40 mann, samt en meget avansert maskinpark. Avdelingen hadde oppdrag over hele landet. Tidlig på 70-tallet kom bedriften også inn på offshoremarkedet med hovedvekt på ventilasjonsproduksjon; både prefabrikkering og montasje.

Referanser her er bl.a. Beryl A, Statfjord A og B, Gullfaks A, Oseberg, Veslefrikk A og B, Snorre.

Ener på rustfritt

Den rustfrie avdelingen hadde tidlig på 60-tallet ca. 15 ansatte der hovedproduksjonen rettet seg mot benkebeslag til kjøkken, storkjøkkenutstyr samt spesialprodukter i rustfritt til land og sjø. Vår målsetning er: «En ener i rustfritt til lands og til vanns».

Hva vi tilbyr

Vi designer, utvikler og produserer robust utstyr og løsninger i rustfritt stål til blant annet offshore, aquakultur, bygg og anlegg, storkjøkken og private husholdninger. Vi har spesialisert oss på kvalitetskrav og har spisskompetanse på vannbehandlingssystemer for smoltanlegg. Les mer om hva vi kan tilby under produkter og tjenester.

Vår kompetanse

Kvalitet kommer med kunnskap og erfaring! Siden 1947 har vi tilegnet oss fagkunnskap og spesialkompetanse som en produksjonsbedrift. Vi har stort fokus på å utvikle fagkompetanse i alle ledd i form av videreutdanning, opplæring og kursing.

Karlsen og Sønn er kjent for sin soliditet, finish og dyktige fagfolk som leverer kvalitet.

Vårt verksted

Karlsen & Sønn har samlet både fagkompetanse, en rå maskinpark og sveiseutstyr under samme tak. Vårt verksted kan ta oppdrag i alle størrelser og ulik kompleksitet, og kan garantere effektivt og kvalitetsmessig utført arbeid.

Hvor vi er

Verksted og hele vår administrasjon er samlokalisert i Bleivassvegen 62 på Ågotnes utenfor Bergen. Vår produksjon foregår på Ågotnes, men vi produserer for kunder og samarbeidspartnere over hele landet.